Monday, April 9, 2012

Steaua-revine în lupta pentru titlu

După o înfrângere(1-0 cu Tg.Mureș)și două egaluri(0-0 cu Gaz Metan și 1-1 cu Pandurii Tg.Jiu),după plecarea lui Ilie Stan(după meciul cu Gaz Metan)și revenirea lui Mihai Stoichiță ca antrenor și întoarcerea lui Mihai Stoica ca manager general,Steaua revine în lupta pentru titlu cu o victorie în fața celor de la Sportul Studențesc.

Steaua a dominat partida cu Sportul,marcând în prima repriză 3 goluri prin:Tibi Bălan,Raul Rusescu și Cristi Tănase(scor la pauză 3-0).În a doua repriză,Sportul a marcat golul de onoare prin Stancu,iar Chipciu a stabilit scorul final al partidei:4-1 pentru roș-albaștri,care rămân neînvinși pe Ghencea de când au revenit.

Deși nedorit de suporteri ca antrenor,Mihai Stoichiță pare că a reușit în cele două meciuri de la revenirea pe banca Stelei(cu Pandurii și Sportul)să schimbe în bine jocul echipei.

În acest moment,Steaua este pe locul 3 în clasament la egalitate de puncte cu Dinamo(Dinamo fiind pe locul 2,datorită golaverajului superior),la 5 puncte distanță față de lider(CFR Cluj).Rapidul este pe locul 4 la doar 1 punct distanță față de Steaua,după ce i-a umilit pe cei de la Cluj,cu scorul de 5-0(Felicitări!Meritau să piardă :D).


 
Mihai Alexandru-Strigă FORTA STEAUA!
 


 





 

No comments:

Post a Comment